Sportfejlesztési program 2021/2022

 

A Szabási Sportegyesület sportfejlesztési programját jóváhagyta az MLSZ a 2021/2022 - es szezonra. Így egyesületünk 2.376.000 Ft TAO támogatásra jogosult. A támogatással biztosítjuk a felszereléseket és a klub szakmai munkáját. 

Sportfejlesztési program 2021/2022

Jóváhagyó határozat

 

Személyautóval növelte gépparkját a Szabás SE

 

A Szabási Sportegyesület 4.999.000 forintot nyert Civil közösségi tevékenységek és feltételeinek támogatása pályázaton, gépjármű beszerzésre, a Magyar Falu Program keretén belül! A támogatás visszanemtérítendő ,100 % os intenzitású. 

A Civil Szervezetekneknek kevés lehetőségük van saját erőből fejleszteni, így minden alkalmat megragadunk, hogy kihasználjuk a lehetőségeket. A pályázat megjelenésekor a keretösszeget nézve nem gondoltuk, hogy nyerhetünk, ennek ellenére benyújtottuk pályázatunkat. Már jó ideje szükségünk volt egy járműre, amivel a hivatalos ügyek intézését könnyebbé tudjuk tenni, valamint a csapat utaztatásában is a segítségünkre lehet. Horváth Viktor alpolgármester tiszteletdíjának felajánlásával, 500.000 Ft- al magasabb felszereltséggel sikerült beszerezni és üzembe helyezni a személyautót. Ezúton is szeretnék köszönetet mondani Szászfalvi László országgyűlési képviselő Úrnak a segítő közbenjárásáért, Szijj Erikának a pályázattal kapcsolatos munkájáért és nem utolsó sorban Horváth Viktor alpolgármester Úr támogatásáért!

Sikeres pályázattal fejleszti infrastruktúráját a Szabás SE

A Rinya-Dráva Szövetség Egyesület, VP6-19.2.1.-73-2b-19 számú, Közösségi célú fejlesztések 2b elnevezésű, 3056957803 azonosító számú kérelmében 903.333 Ft visszanemtérítendő támogatásban részesült, melyben 10 % önerőt vállaltunk.

Egyesületünkben lévő eszközeink már-már elavultak/hiányosak és szükségessé vált új, a mai kor elvárásainak megfelelő eszközök beszerzése. Ezen céljainkat csak pályázati úton tudtuk megvalósítani. A pályázatban Notebookra, táblagépre, routerre, külső merevlemezre, nyomtatóra adtuk be igényünket. A megítélhető 100 pontszámból maximális, azaz 100 ponttal bírálták el pályázatunkat, így újabb eszközökkel gazdagodott egyesületünk. Az eszközök a megnövekedett adminisztratív feladatok ellátásában segít, hiszen 4 fő közfoglalkoztatottat alkalmazunk, közel 50 fő sportoló, sportügyeit intézzük és az egyesület hivatalos ügyeit is.

A pályázat előkészítésében nagyon sok munka volt, hiszen fel kellett mérni, hogy milyen eszközökkel tudjuk tovább erősíteni szervezetünket. Az eszközök nagymértékben megkönnyítik a munkát az egyesületben. 

Horváth Viktor

#HajráSzabás #Szabáshírek #pályázat #SzabásSE

Személyszállító kisbuszt vásárolt a Szabási Sportegyesület

A Szabási Sportegyesület a Magyar Labdarúgó Szövetség TAO programjának keretében egy sikeres pályázatnak köszönhetően vásárolt 8+1 fő szállítására alkalmas kisbuszt.

A Citroen Jumpy típusú járművet 11 millió forintért vásárolta meg az egyesület, melyet az önkormányzat 500 ezer forinttal (költségvetésbe betervezett), valamint Horváth Viktor alpolgármester tiszteletdíját felajánlva, 500 ezer forinttal támogatta az önrész kifizetésében.
Egy újabb nagy álom teljesült az egyesület történetében. A mérkőzésekre, edzésekre való eljutás már nem okoz problémát, egy nagy értékkel gazdagodtunk. /Horváth Viktor/
Köszönjük Szabás Község Önkormányzatának támogatását!
Köszönjük a Sipos Kft. munkatársának Mosdóczy Krisztiánnak, akivel a kapcsolatot tartottuk és mindenben segítőkész partner volt.
 
Köszönjük Horváth Viktor, alpolgármester Úr támogatását!
Köszönjük Csendes Balázsnak, a pályázattal kapcsolatos munkáját!
 

SPORTFEJLESZTÉSI PROGRAM 2020/2021

A Szabási Sportegyesület idén is él a TAO támogatás lehetőségével. A sportfejlesztési program elkészült. Az idei évben több negatív vátozás lett bevezetve a TAO támogatások területén, de ennek ellenére is közel 2.800.000 Ft fejlesztésre pályázhattunk.

Sportfejlesztési program 2020/2021

Jóváhagyó határozat 2020/21

SPORTFEJLESZTÉSI PROGRAM 2019/2020

A TAO- nak köszönhetően egyesületünk nagy célokkal, tervekkel vág neki a 2019/2020- as bajnokságnak. Most lehetőség van rá, hogy végre kellő mértékben és módon fejlesszük sportegyesületünket. A sportfejlesztési programot Horváth Viktor az egyesület alelnöke, vezetőedzője állította össze. Az összeállítás alapja, hogy ne csak eszközökkel, hanem szakmailag is fejlődjünk.

A pályázat keretén belül lehetőségünk nyílik egy 9 személyes kisbusz, sporteszközök beszerzésére, valamint munkabértámogatásra is. A pénzösszegeket a mai naptól kezdhetjük gyűjteni!
HajráSzabásSE!

Sportfejlesztési program 2019/2020

Határozat 2019/2020

 

DEFIBRILLÁTOR PÁLYÁZAT 2019

 

Összhangban az MLSZ stratégiájával, a defibrillátor pályázat célja, hogy a speciális eszköz beszerzésének támogatásával az MLSZ hozzájáruljon ahhoz, hogy az önkormányzatok és a sportszervezetek, a játékosok és a bírók életvédelmét megfelelő minőségű eszközzel biztosíthassák. Az MLSZ Alapszabályának 6. § (13) bekezdés d) pontjának rendelkezése szerint a G – H besorolású labdarúgó pályákon a 2020/21-es bajnoki évadtól kezdődően kötelező lesz újraélesztő készülék (defibrillátor) elhelyezése. Az MLSZ jelen pályázati kiírással meg kívánja könnyíteni a sportszervezetek és önkormányzatok defibrillatorhoz jutását azzal, hogy jelen pályázat keretében 5%-os önerő megfizetése és a vonatkozó képzés két fő általi sikeres elvégzése esetén lehetőséget biztosít a több százezer forintba kerülő készülékek megvásárlására.

A fentiek tekintetében sportegyesületünk is pályázatot nyújtott be, melyen 392.113 Ft értékben sikerült defibrillátor készüléket nyernünk. Ezzel tovább gazdagodott egyesületünk eszközállománya és ha szükség van rá, akár életet is menthet. 

#HajráSzabásSE!

Támogatási szerződés